Vette knipoog van Zico Waeytens: "Ik zal volgende keer Wuyts eens aanspreken over zijn haar"

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Harelbeke
| 1 reacties
Vette knipoog van Zico Waeytens: "Ik zal volgende keer Wuyts eens aanspreken over zijn haar"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sinds hij een baardje laat staan, wordt Zico Waeytens er constant over aangesproken. Dat was vanmiddag ook zo in Harelbeke, maar de Cofidis-renner had wel een gevatte respons in huis. Gelukkig had hij ook wat serieus te melden. Waeytens mikt vooral op Gent-Wevelgem.

Het parcours van de E3 BinckBank Classic lijkt hem op het eerste zicht iets te zwaar. "Ik ben meer een liefhebber van het vlakkere werk en wil zondag goed zijn in Gent-Wevelgem. Of dit dan een koers ter voorbereiding is... Ik ga natuurlijk wel zo goed mogelijk rijden."

BIJ HARELBEKE GEVOETBALD

Want de E3 laat hem zeker niet koud. Met het Forrestierstadion, waar de start plaatsvond, is hij wel vertrouwd. "Ik heb vroeger altijd bij Harelbeke gevoetbald. Ik wil er wel voor gaan." Het plan van de ploeg is wel redelijk duidelijk. "Christophe Laporte is onze kopman."

Ondertussen blijft iedereen het hebben over het baardje van Waeytens. Michel Wuyts, die de presentatie van de ploegen deed op het startpodium, kon het ook niet laten. "Ik zal de volgende keer Wuyts eens aanspreken over zijn haar", lacht de renner.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties