Oliver Naesen kan er wel om lachen: "Ik ga nog interviews geven, maar ik ga meer op mijn woorden letten"
Redactie vanuit Deinze
| 0 reacties

Oliver Naesen oogt ontspannen voor de start van Gent-Wevelgem

Oliver Naesen kan er wel om lachen: "Ik ga nog interviews geven, maar ik ga meer op mijn woorden letten"
Foto: © photonews

'Wie op de Tiegemberg moet passen, kan beter stoppen met koersen.' Oliver Naesen werd vrijdag in de E3 Prijs teruggepakt op de bewuste quote van twee jaar geleden. Maar ondanks die tegenslag in Harelbeke oogde 'Oli' ontspannen voor de start van Gent-Wevelgem.

De renner van AG2R-La Mondiale postte de quote zelf op sociale media na de E3 Prijs. "Ik ga nog interviews geven, maar ik ga meer op mijn woorden letten", lachte Naesen voor de start in Deinze. "Ik dacht: 'ik zal het snel zelf posten voor ik het als een boemerang in mijn gezicht krijg'."

Frustratie

Na zijn tweede plek in Milaan-Sanremo is Naesen overal waar hij aan de start komt één van de topfavorieten. "Het was toch frustrerend in Harelbeke. Er moest iemand op kop rijden en niemand anders wilde het doen. Was dat een fout? Ik denk het niet. Maar als je dan een counter op uw doos krijgt en je er af ligt, dan is dat echt klote."

Zelf hoopt Naesen op een offensieve wedstrijd, al zal de wind ook een bepalende rol spelen. "Gent-Wevelgem staat bekend als de windklassieker. Het is alleen ambetant dat het tegenwind richting finish is. Minder goed voor de aanvallers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties