Maarten Wynants weet wat gedaan: "Of Wout er nu bij is of niet, dat verandert niet"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Roeselare
| 0 reacties

Maarten Wynants moet ook tijdens Dwars door Vlaanderen werken voor de ploeg

Maarten Wynants weet wat gedaan: "Of Wout er nu bij is of niet, dat verandert niet"
Foto: © photonews

Voorbije zondag gaf hij het volle pond tijdens een zware editie van Gent-Wevelgem en dat mag Maarten Wynants nu nog eens doen tijdens Dwars door Vlaanderen. Jumbo-Visma rekent weer op onze landgenoot om heel wat werk te verzetten, in de hoop dat één van de kopmannen het kan afmaken.

"Of het werkendag is? Ja, zoals altijd. Of Wout er nu is of niet, dat verandert niet." Duidelijke taak dus die Wynants heeft meegekregen. Voor alle duidelijkheid: geen van Aert aan de start in Roeselare. De zon kwam er in de West-Vlaamse stad af en toe door, maar bleef ook vaak zitten achter de wolken. "Het is al heel wat frisser. Het is wat het is."

Bij afwezigheid van van Aert is het toch even kijken hoe de koers verloopt. "Het is aan andere jongens om hun kans te gaan. We hebben Mike Teunissen en Amund Grondahl Jansen voor als de koers hard wordt. Als er weggereden wordt, willen we bij de beteren zijn. Voor de sprint hebben we Danny van Poppel", duidt Wynants de troefkaarten van Jumbo-Visma aan.

STERKE BASISCONDITIE

Hij ziet het zelf wel zitten en baseert zich daarvoor op de sterke basisconditie van alle renners, die zo een sterk blok vormen. "We hebben al bewezen dat de conditie goed is. Dat is niet alleen voor de kopmannen zo. We zijn alle zeven in orde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/02/2020 - 23/02/2020 Ruta del Sol
22/02/2020 Leuven
23/02/2020 Sluitingsprijs
26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad

Nieuwste reacties