Oliver Naesen stelt iedereen gerust: "Dat zou een foute insteek zijn"

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Roeselare
| 1 reacties
Oliver Naesen stelt iedereen gerust: "Dat zou een foute insteek zijn"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Oliver Naesen is één van dé Belgen van het voorjaar met al een paar podiumplaatsen. De vraag die iedereen zich natuurlijk stelt: wanneer komt die grote overwinning? Naesen kan er voorlopig geen antwoord op geven, maar beloofde alvast ook in Dwars door Vlaanderen het maximum te geven.

Gezien zijn grote vorm moet die overwinning er toch gaan aankomen? "Het kan altijd anders. Er zijn steeds één of twee mannen voor mij. Die zijn dus ook in vorm. Ik durf geen voorspellingen doen. Alles zit goed. Ik stel me weinig vragen. Ik heb nog niet te veel podiums gekend in het verleden. Ik vind dit al een stap in de goede richting. Winnen is wel het enige dat je je binnen twintig jaar nog gaat herinneren."

Ik hoop dat het geen sprint is 

Staat zo'n Naesen op de ochtend van een koers te springen om er meteen in te vlammen? "Ik moet er rustig inkomen. Ik ben altijd wel heel enthousiast voor deze Belgische koersen. Ik hoop dat het geen sprint is", hoopte de voormalig Belgisch kampioen op een scenario dat de aanvallers dient.

Het is ook niet zo dat Naesen van plan was om Dwars door Vlaanderen zuinigjes te rijden om zich voor te bereiden op de Ronde van Vlaanderen. "Sinds november ben ik aan het trainen voor deze wedstrijden. Ik ga ook niet beginnen te rekenen en ga mij niet sparen voor één van die laatste wedstrijden. Dat zou een foute insteek zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties