Kost champagne Oliver Naesen de deelname aan Ronde van Vlaanderen?

Kost champagne Oliver Naesen de deelname aan Ronde van Vlaanderen?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Grote zorgen bij één van de favorieten bij de Ronde van Vlaanderen. Plots is het helemaal niet zeker of de kopman van AG2R van start kan gaan in Vlaanderens Mooiste. Oliver Naesen heeft immers last van bronchitis. Mogelijk een souvenir van de huldigingsceremonie na Gent-Wevelgem.

Naesen rijdt een heel constant voorjaar, dat hij al kunnen omzetten heeft in twee podiumplaatsen in Milaan-Sanremo en Gent-Wevelgem. In Dwars door Vlaanderen kon de voormalig Belgisch kampioen niet mee doen voor de prijzen en dat heeft een reden. Aan TV Oost bevestigde hij te kampen met bronchitis.

ALLE HOOP OP ANTIBIOTICAKUUR

Er werd zelfs al een antibioticakuur opgestart. De renner zelf vermoedt dat hij ziek geworden is nadat hij na Gent-Wevelgem op het podium een champagnedouche te verwerken kreeg. Het kan er op die huldigingsceremonie's al eens stevig aan toe gaan en Naesen deelde ook ferm uit, maar moest dus ook incasseren.

Het zou uiteraard wel een heel onnoloze manier zijn om een Monument als de Ronde van Vlaanderen te moeten missen. Op zijn minst is het hoogst onzeker of dat kan gebeuren in de beste omstandigheden. Bij AG2R kruisen ze hun vingers opdat de behandeling snel zou werken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties