4 leiders, 4 meningen: hoe denkt het sterkste blok over het tactisch plan in de Ronde van Vlaanderen?

4 leiders, 4 meningen: hoe denkt het sterkste blok over het tactisch plan in de Ronde van Vlaanderen?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Veel teams zijn al blij dat ze één of twee renners in de vuurlinie zullen hebben zondag in de Ronde van Vlaanderen, maar bij Deceuninck - QuickStep zouden dat er zomaar vier kunnen zijn. De oppermacht van de getallen?

Philippe Gilbert, Bob Jungels, Yves Lampaert of Zdenek Stybar: een van de vier zou zomaar zondag de winst kunnen pakken in de Ronde van Vlaanderen. The Wolfpack straalt én heeft veel hangijzers in het vuur. Maar hoe denken de pretendenten er zelf over?

4 leiders, 4 meningen

Gilbert: "Als we een goede race rijden, zullen we mogelijk met meerdere renners in de finale zitten. Het winnende team is al vaak eens het team met de meeste sterke renners vooraan, dus daar moeten we gebruik van maken."

Stybar: "We racen altijd en blijven ook altijd racen, dus willen we het afmaken zoals de vele andere races. We zullen wat geluk nodig hebben, maar dan hebben we meerdere renners die het kunnen afmaken. We denken als een team."

Jungels: "Ik ben een van de vier leiders. Voor mij zal het de eerste keer zijn. Ik wil alles geven voor het team, knallen in de voorjaarsklassiekers. Het wordt een leuke bonus als ik een leuk resultaat zou neerzetten."

Lampaert: "Zonder pech gaan we er allemaal wel bij zijn in de spits van de koers en dan kunnen we de tactiek in ons voordeel laten spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties