Dylan Teuns meteen weer kopman bij zijn wederoptreden

Dylan Teuns meteen weer kopman bij zijn wederoptreden
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na een prima start van het seizoen werd Dylan Teuns toch geteisterd door enkele kwaaltjes. De bedoeling is om dat nu allemaal achter zich te laten. Teuns is opnieuw klaar om te koersen en treedt aan in de Ronde van het Baskenland. Zijn ploegleider kondigt aan dat Teuns kopman is.

In Milaan-Sanremo moest onze landgenoot opgeven met brandende luchtwegen en nadien zegde hij ook af voor de E3 BinckBank Classic en de Ronde van Vlaanderen. In het Baskenland is hij er dus wel weer bij. "Dylan Teuns is onze kopman voor het algemeen klassement in deze koers", verklaart ploegleider Gorazd Stangelj op de site van de ploeg.

Toch is het nog even koffiedik kijken in welke conditie hij aan de start verschijnt. "Na Parijs-Nice zat Dylan met de griep. Hopelijk is hij goed hersteld. Hij is de laatste tijd goed aan het trainen. Ik geloof dat hij in goede vorm verkeert en even sterk is als anders", krijgt Teuns het vertrouwen van de ploegleiding.

BOLE EN PIBERNIK IN STEUN

Ook van andere renners bij Bahrein-Merida wordt wel iets verwacht. "De individuele tijdrit is één van onze grote doelen met Rohan Dennis. Grega Bole en Luka Pibernik kunnen hun kans grijpen in sommige ritten en krijgen als taak Dylan Teuns te ondersteunen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties