Greg Van Avermaet is zelf kanshebber maar ziet drie grote favorieten voor de Ronde

Redactie
| 11 reacties
Greg Van Avermaet is zelf kanshebber maar ziet drie grote favorieten voor de Ronde
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

13e keer, goede keer voor Greg Van Avermaet? De CCC-kopman won de Ronde van Vlaanderen nog nooit, maar wil daar natuurlijk dit jaar graag verandering in brengen. Al schuift hij de favorietenstatus wel door.

"Ik zie toch een paar namen die er echt bovenuit steken: Jungels en Stybar zijn voor mij de topfavorieten, Van Aert rijdt ook supersterk en steekt erbovenuit", citeert Het Nieuwsblad Van Avermaet. "Achter die drie heb je een grotere groep renners."

Voor Van der Poel vindt de CCC-renner het nog wat vroeg. "Hij staat nog een beetje onder het genoemde trio. Afgelopen woensdag was hij héél sterk maar Dwars door Vlaanderen is nog niet de Ronde van Vlaanderen. Het is een fantastisch renner maar ik zou hem nog niet tot topfavoriet voor de Ronde uitroepen. Hopelijk is er nog iets dat hij moet leren", lacht Van Avermaet. 

Zichzelf als topfavoriet benoemen, daar past Van Avermaet dus voor. "Ik zie mezelf net onder de drie namen die ik heb genoemd. Ik ben goed maar heb nog niets gewonnen. Daarom ben ik geen topfavoriet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties