Nick Nuyens ziet Wout van Aert de Ronde van Vlaanderen winnen
Redactie
| 22 reacties

Nuyens tipt als één van de weinigen van Aert als winnaar voor Ronde van Vlaanderen

Nick Nuyens ziet Wout van Aert de Ronde van Vlaanderen winnen
Foto: © photonews

Na hun conflict zullen Wout van Aert en Nick Nuyens nooit meer de allerbeste vrienden worden, maar dat betekent niet dat die laatste de prestaties van de Jumbo-renner niet objectief kan beoordelen. Sterker nog: Nuyens gelooft dat van Aert zondag de Ronde van Vlaanderen wint.

De vraag werd de drijvende kracht achter Roompot-Charles voorgelegd door HLN. "Ik zeg 'ja' omdat ik hem zondag in Gent-Wevelgem de beste man in de koers vond. De beklimming van de Kemmelberg staat als exponent van zijn goede conditie. Wout pakt ook de ervaring van de voorjaarskoersen van vorig jaar mee."

Tot dusver maakte zijn ploeg ook een prima indruk. Een factor die kan meespelen. "Het blijft afwachten hoe sterk zijn ploeg Jumbo-Visma is. Ik vraag me af of ze zo sterk zal zijn als vorige zondag. Dat zal toch nodig zijn als ze de wedstrijd moeten dragen."

DRIE OP TIEN EX-WINNAARS TIPPEN OP WOUT

Als ex-winnaar van de Ronde spreekt Nuyens met kennis ter zake. De vraag werd ook gesteld aan negen andere voormalige winnaars. Slechts twee zien Wout ook erin slagen: Edwig Van Hooydonck en Peter Van Petegem. De Vlaeminck, Vanderaerden, Planckaert, Museeuw, Tchmil en Boonen denken niet dat van Aert nu al wint. Devolder zet zijn joker in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties