Overlijden Michael Goolaerts weegt nog altijd op Sarah en Wout van Aert: "Hij praat er niet graag over"
Redactie
| 11 reacties

Echtgenote van Wout van Aert weet dat hij nog afziet van overlijden Michael Goolaerts

Overlijden Michael Goolaerts weegt nog altijd op Sarah en Wout van Aert: "Hij praat er niet graag over"
Foto: © photonews

Sarah de Bie en Wout van Aert zijn ondertussen negen maand getrouwd en het is al hectisch geweest. Met die beladen periode in de cross en nu zijn opmars op de weg. Van Aert is straks één van de favorieten in de Ronde en Roubaix. In die laatste koers verloor hij vorig jaar Michael Goolaerts.

De echtgenote van van Aert kan het zich nog levendig herinneren. "We zaten in de auto toen we het nieuws over Michael hoorden, samen met een vriendin. Zij heeft haar papa ook verloren door een hersenbloeding na een koers. We hebben samen een potje geweend", verhult Sarah aan HLN. "Maar daarna hebben we het nieuws verdrongen, denk ik."

KEIHARDE SCHOK

Tot aan de aankomst. "Pas op de piste in Roubaix kwam het ongeluk van Michael opnieuw naar boven: Wout wist nog van niks - hij had gehoord dat Michael gevallen was, meer niet. Hij moest direct weg en mocht geen interviews geven: hij begreep niet waarom. Maar toen ik hem vertelde wat er echt aan de hand was, kwam de schok natuurlijk keihard aan."

Ook nu weegt het leed over het afscheid van zijn vriend nog door. "Wout is op dat vlak erg introvert. Hij praat er niet graag over. Maar ik weet dat hij het er iedere dag nog lastig mee heeft. Hij heeft het verwerkt, maar het gaat nooit meer weg. Het doodsprentje van Michael staat hier nog altijd op de kast."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties