Twee favorieten vol lof voor Mathieu & Wout: "Ze staan er altijd" en "Al een weddenschapje door gewonnen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Hooglede-Gits
| 9 reacties
Twee favorieten vol lof voor Mathieu & Wout: "Ze staan er altijd" en "Al een weddenschapje door gewonnen"
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel en Wout Van Aert. Beiden maakten ze indruk in het veld, maar ook op de weg doen ze gewoon rustig door. Of ze daar bij Deceuninck - Quick-Step door verbaasd zijn?

"Wout en Mathieu? Het is niet dat ze een keertje een uitschieter halen, ze zijn er altijd en in elke koers dat ze starten", is Philippe Gilbert onder de indruk.

"Kijk maar naar wat Mathieu doet: 2 keer starten, 2 keer winnen. Zo pakken ze ook vertrouwen. In een koers als de Ronde van Vlaanderen - met veel remmen en optrekken - hebben ze zeker een voordeel met hun veldervaring, het is vaak technisch."

Toptalenten die eigenlijk alles kunnen

Yves Lampaert van zijn kant was niet echt verbaasd: "Eigenlijk verbazen ze mij niet. ik had een weddenschapje lopen met Dries Devenyns dat Mathieu van der Poel dit seizoen een klassieker zou winnen, dus die 50 euro heb ik al in de zakken", kon er een lachje af.

"Maar natuurlijk verrast het me wel dat ze meekunnen in de echt lange klassiekers zoals Gent-Wevelgem, al zijn het toptalenten die eigenlijk alles kunnen. De afstand zal zeker geen probleem zijn - kijk maar naar Wout in Milaan - San Remo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties