Julien Vermote hoopt malaise te bedwingen en vindt het extreem moeilijk om favoriet te noemen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Julien Vermote rekent erop dat het geluk keert voor Dimension Data

Julien Vermote hoopt malaise te bedwingen en vindt het extreem moeilijk om favoriet te noemen
Foto: © photonews

Eén van de Belgen die in Antwerpen aan de start van de Ronde van Vlaanderen is gekomen, is Julien Vermote. Onze landgenoot heeft met zijn team al wel wat zwarte sneeuw gezien en hoopt nu op een betere periode. Een favoriet voor de zege heeft hij niet meteen.

Vermote had er wel zin in voor aanvang van de start. "De omstandigheden zijn er. Het is mooi weer. Het is leuk. Ik geniet ervan." Zelf is hij herstellende van een valpartij. "Die valpartij heeft niet zo heel veel impact gehad", is hij toch optimistisch. "Ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen tot in de finale."

De favorieten voor de zege in Vlaanderens Mooiste kondigen zich in trosjes aan. "Het zijn er heel veel. Een grote favoriet, dat is moeilijk te zeggen. Je hebt de mannen die naar voren komen de laatste weken. Ik zou niet durven zeggen dat er één favoriet is. Er zijn veel sterke renners. Ik denk niet dat er iemand zal zeggen: die zal zeker winnen. Om een naam te zeggen, vind ik moeilijk."

Ik denk dat iedereen aan het beteren is 

Dimension Data is niet bepaald bezig aan denderend jaar, maar dat hoopt Vermote nog te veranderen. "We hebben een moeilijke periode gehad. Ik denk dat iedereen wel aan het beteren is. Ook Valgren Andersen en Boasson Hagen waren moeizaam begonnen aan het seizoen. Hopelijk keert het nu om. Ik hoop dat we met die twee mannen de finale gaan rijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
24/10/2020 Cyclocross Ruddervoorde
25/10/2020 Parijs-Roubaix
31/10/2020 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties