🎥 Sterke Deense gaat helemaal los na de Ronde: "Vol gas op de Kwaremont en dan BAM!" en "Een blije dode vis"

🎥 Sterke Deense gaat helemaal los na de Ronde: "Vol gas op de Kwaremont en dan BAM!" en "Een blije dode vis"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook de Ronde van Vlaanderen voor vrouwen was meer dan de moeite waard, met Bastianelli als eindwinnares. De renster die de show stal, was echter Cecilie Uttrup Ludwig. Dat deed ze al een beetje met haar derde plaats, maar vooral met haar interview na de koers.

De Deense barstte nog van de energie. Ze begon nog met een redelijk sobere bespreking van de finale, maar ging nadien helemaal los. "We gingen volle gas op de Kwaremont. En dan BAM! Let's put the hammer down. Het was superplezant. En al die mensen aan de kant schreeuwden van aaaahhh!"

PUBLIEK GEEFT ENERGIE

Voornamelijk de aanmoedingingen van het publiek deden haar blijkbaar enorm deugd. "Je voelt die energie en gaat van: ja, ze zijn voor mij aan het roepen! Ik genoot van de energie die deze koers heeft. Zoveel toeschouwers. Het was knotsgek."

De slotfase was overigens nog enorm spannend. "De finishlijn kun je van vèèèèèr zien en ze kwamen nog van achteruit. We gingen van aaaahh, ze mogen niet meer terugkomen. Ik was een dode vis op het einde. Een blije dode vis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties