Speciale zege voor ex-renner Quick.Step: "Ik weet niet hoe ik kerels als Alaphilippe en Kwiatkowski voor kon blijven"
Redactie
| 0 reacties

Schachmann koestert zege door de sterke tegenstand

Speciale zege voor ex-renner Quick.Step: "Ik weet niet hoe ik kerels als Alaphilippe en Kwiatkowski voor kon blijven"
Foto: © photonews

In de Ronde van Catalonië bewees hij al hoe sterk hij op dreef was met een zegen in de vijfde rit en nu heeft Maximilian Schachmann ook toegeslagen in de tijdrit in de Ronde van het Baskenland. Een zege met een extra glans gezien de bijzonder straffe concurrentie.

Schachmann is blij dat zijn inspanningen beloond worden. Dat wist hij te vertellen in het flashinterview. "Het is mijn derde overwinning dit jaar. Ik ben in tijdritten al vaak vooraan geëindigd, maar heb bijna nog nooit gewonnen. Dit is een speciale overwinning",  Het was ook een heel zwaar parcours."

Ik sta met mijn mond vol tanden 

Verschillende grote namen deden een gooi naar de zege. "Ik weet niet hoe ik kerels als Alaphilippe en Kwiatkowski voor kon blijven", leek het bij Schachmann niet door te dringen. "Ik sta met mijn mond vol tanden." Maar dan wel met een hele grote glimlach.

Het vertrouwen is er voor het vervolg van de Ronde van het Baskenland. "We zijn hier met een sterke ploeg en hebben veel opties. Je hebt Buchmann, Konrad... Eigenlijk moet ik iedereen opnoemen. We zullen de leiderstrui proberen te verdedigen. We zijn één van de sterkste teams hier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties