Meesterknecht van Deceuninck-Quick.Step met twijfels: "Opnieuw maagproblemen sinds gisteren"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Terneuzen
| 5 reacties
Meesterknecht van Deceuninck-Quick.Step met twijfels: "Opnieuw maagproblemen sinds gisteren"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Deceuninck-Quick.Step hebben ze de luxe om in de Scheldeprijs op twee paarden te wedden. Titelverdediger Fabio Jakobsen is een goede kanshebber, maar ook Alvaro José Hodeg valt niet te onderschatten weet Tim Declercq.

Declercq heeft ook dit voorjaar al honderden kilometers aan de kop van het peloton gesleurd. "Het zal opnieuw een zware koers worden, zoals het de laatste weken eigenlijk altijd was", lachte de hardrijder van de ploeg van Patrick Lefevere.

Maagproblemen

"Tot dusver heb ik nog geen enkele makkelijke koers gereden. Ook in Parijs-Nice heb ik een week lang vol à bloc gereden. En sinds gisteren kamp ik toch opnieuw met enkele maagproblemen. We zullen zien wat het geeft, maar de conditie is alvast heel goed. Hopelijk gooien die maagproblemen geen roet in het eten. Als het echt niet lukt, neem ik geen risico's met het oog op zondag."

Zondag staat natuurlijk Parijs-Roubaix op de agenda. En die koers staat nét dat trapje hoger dan de Scheldeprijs, waarin Deceuninck-Quick.Step hoopt om twee snelle mannen in stelling te brengen. "Fabio (Jakobsen, red.) is onze aangewezen kopman, maar we kunnen ook nog steeds de kaart van Alvaro (José Hodeg, red.) trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties