Snelle Belg van Trek-Segafredo voelt de vermoeidheid: "Toch meer met Roubaix bezig"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Terneuzen
| 0 reacties
Snelle Belg van Trek-Segafredo voelt de vermoeidheid: "Toch meer met Roubaix bezig"
Foto: © photonews

Bij Trek-Segafredo is Edward Theuns één van de troeven om uit te spelen in de Scheldeprijs, maar de vermoeidheid na een reeds zwaar voorjaar speelt de Gentenaar toch wel parten. "Mijn focus ligt vooral op Parijs-Roubaix", zegt hij dan ook.

Ook Theuns hoopt net als heel wat andere gegadigden op een zware Scheldeprijs. "Ik hoop dat het wat selectief en lastig wordt", aldus Theuns voor de start. "Ik kijk er naar uit. Of ik een kanshebber ben? Ik zal een beetje moeten kijken hoe ik me voel, want ik heb al alles gereden sinds Milaan-Sanremo."

"Na de Ronde voelde ik wel dat ik vermoeid was. Maar ik heb ondertussen twee dagen rust gehad, dus we zien wel wat het geeft. Al ben ik toch iets meer met Roubaix bezig. Dat is een speciale koers voor mij", bekent Theuns. 

"Maar ik hoop wel dat er gekoerst wordt en ik heb er zeker zin in. Wie mijn favoriet is voor vandaag? (aarzelt) Fabio Jakobsen." De winnaar van vorig jaar moeten we dus in de gaten houden, want ook in de Omloop zat Theuns al juist met zijn pronostiek (Zdenek Stybar, red.)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties