Trainingsmaatjes van De Melkerie kunnen best lachen met de 'kus die viraal ging': "We kunnen ons geen betere meter dan Linde wensen"
Redactie vanuit Terneuzen
| 0 reacties

Jens Debusschere en Tim Declercq lachen met de kus van Linde Merckpoel bij Stijn Steels

Trainingsmaatjes van De Melkerie kunnen best lachen met de 'kus die viraal ging': "We kunnen ons geen betere meter dan Linde wensen"
Foto: © photonews

Nog meer dan de overwinning van Alberto Bettiol in de Ronde ging de kus van Linde Merckpoel op de mond van Stijn Steels (Roompot-Charles) de wereld rond. Maar van jaloezie is er geen sprake bij de mannen van de Melkerie. Of toch een beetje, Jens Debusschere?

De Melkerie is het trainingsgroepje van onder meer Belgisch kampioen Yves Lampaert, Stijn Steels, Tim Declercq, Pieter Vanspeybrouck, Jonas Rickaet, Bert Van Lerberghe en Jens Debusschere. Linde Merckpoel is meter van de olijke bende uit West-Vlaanderen, maar zondag ging het toch even 'fout' toen ze Stijn Steels voor de Ronde wilde kussen.

In plaats van een kus op de wang, kreeg Steels per ongeluk een kus vol op de mond. Hilariteit alom natuurlijk en het filmpje ging ondertussen al de hele wereld rond. "Het is al meer dan 2 miljoen bekeken en ik heb nog nooit zoveel aandacht gekregen", lachte Steels zelf. 

Toch wat jaloezie?

Ook zijn trainingsmaatjes konden ermee lachen. "Ik heb wel een kus gekregen, maar ik moest toch wel opletten dat ik mij naar de juiste kant draaide", lachte Jens Debusschere (Katusha-Alpecin). "Ik was toch een beetje jaloers na zondag", grapte hij. "Maar het was plezant. Linde mag zeker nog aanblijven als meter. We konden ons zelfs geen betere meter wensen!"

"Ik heb mij niet durven omdraaien", schaterde Tim Declercq (Deceuninck-Quick.Step) dan weer voor aanvang van de Scheldeprijs. "Het zijn wel magistrale beelden. Die kus is helemaal viraal gegaan, dus het was goede reclame voor de Melkerie. Linde mag dus zeker aanblijven als meter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties