Deceuninck-Quick.Step stuurt deze zeven namen naar de 'Hel van het Noorden'

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 8 reacties
Deceuninck-Quick.Step stuurt deze zeven namen naar de 'Hel van het Noorden'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Als dé ploeg van het voorjaar hoopt Deceuninck-Quick.Step komende zondag in de 'Hel van het Noorden' ook mee te doen voor het allerhoogste. De zeven namen van de ploeg van Patrick Lefevere zijn ondertussen bekend met daarbij ook een (fitte) Philippe Gilbert.

Met Stybar, Lampaert, Gilbert én misschien wel de verrassende Asgreen heeft de blauwe formatie meerdere speerpunten. Ook Gilbert is er dus bij na zijn ziekte in de Ronde. "Ik had de pech dat ik vorige week ziek was. Eerst voor Dwars door Vlaanderen en toen opnieuw in de nacht voor de Ronde van Vlaanderen", legt hij uit.

"Het was erg jammer dat ik moest afstappen, want ik houd daar natuurlijk niet van. Ik was echter compleet leeg en kon gewoon niet verder. Nu heb ik wat rust gehad, ben ik hersteld en heb ik de afgelopen enkele malen kunnen trainen. Ik ga met een andere moraal van start. Natuurlijk weet ik niet hoe ik me ga voelen, maar we hebben een sterke ploeg voor deze koers en we hebben vertrouwen."

De selectie van Deceuninck-Quick.Step voor Parijs-Roubaix: Kasper Asgreen, Tim Declercq, Philippe Gilbert, Iljo Keisse, Yves Lampaert, Florian Sénéchal en Zdenek Stybar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties