De wereld maakt kennis met vriendin van Gilbert: "Philippe verdient dit volledig"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 30 reacties

Bettina Pesce fier op 'haar' Philippe na diens zege in Parijs-Roubaix

De wereld maakt kennis met vriendin van Gilbert: "Philippe verdient dit volledig"
Foto: © photonews

In maart lekte uit dat Philippe Gilbert een nieuwe vriendin had. Wie voor de buis naar Parijs-Roubaix zat te kijken, kon na de aankomst ook een gezicht bij de naam plaatsen. Bettina, zo heet ze, was uiteraard enorm trots op wat Philippe zojuist verwezenlijkt had.

Het was overigens niet de eerste keer dat Bettina zo'n grote koers van dichtbij meemaakte. "Ik was eerder ook al in Sanremo, maar Parijs-Roubaix is nog iets anders. Dit is een echt wielerfeest", laat ze optekenen in Het Nieuwsblad. "Ik volg de koers ook liever terplaatse dan voor televisie. Dat vind ik nog veel stresserender. Alleen de aankomst vond ik echt lastig, omdat je zo weinig ziet."

Alles bij elkaar was het een heerlijke dag 

Bettina Pesce

Uiteraard was ze ook in de wolken met de triomf van haar vriend. "Alles bij elkaar was het een heerlijke dag. Philippe verdient dit volledig. Hij heeft koers gemaakt in de laatste zestig kilometer en op het einde was hij de sterkste. Geniaal, gewoon."

Bettina 'Betti' Pesce is 33 en werkt in een callcenter in haar woonplaats Manosque, een dorpje in het Franse departement Alpes-de-Haute-Provence. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

13/10/2019 Gieten
17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern

Nieuwste reacties