Deceuninck-Quick.Step ook met ambitie naar Brabantse Pijl: "We willen niet dat het hier stopt"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Deceuninck-Quick.Step trekt met Alaphilippe als kopman naar Brabantse Pijl

Deceuninck-Quick.Step ook met ambitie naar Brabantse Pijl: "We willen niet dat het hier stopt"
Foto: © photonews

Nog niet bekomen van een schitterende triomf en alweer met veel ambitie vooruit kijken naar de volgende koers: het leven zoals het is bij Deceuninck-Quick.Step. Ook in de Brabantse Pijl wil de Wolfpack weer oogsten met niemand minder dan Julian Alaphilippe.

De Fransman werd in extremis toegevoegd aan de selectie voor de Brabantse Pijl. En wanneer Alaphilippe anno 2019 ergens aan de start komt, is dat doorgaans om te winnen. De ploeg heeft overigens ook nog enkele andere ijzers in het vuur.

Het zal de hele dag op en neer zijn 

Geert De Bondt

"De Brabantse Pijl is een heel zware koers, met verschillende hellingen die de renners zullen afmatten en verschillende schiftingen zullen doorvoeren. Het zal de hele dag op en neer zijn en dat zal zijn impact hebben op de finale uitkomst", weet sportdirecteur Geert De Bondt.

"Onze lente is ongelooflijk geweest. We willen niet dat het hier stopt. Julian Alaphilippe, Petr Vakoc, Dries Devenyns en Pieter Serry zijn allen sterke renners die het parcours goed kennen. De koers ligt hen. We hopen alweer een positief resultaat te behalen." Ook Rémi Cavagna, Tim Declercq en Mikkel Honoré zullen starten voor Deceuninck-Quick.Step.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties