Bomma Campenaerts weet hoe de zenuwen te kalmeren: "Speciaal als je kleinzoon de beste van de wereld kan worden"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 12 reacties

Grootmoeder van Victor Campenaerts volgt werelduurrecordpoging van thuis

Bomma Campenaerts weet hoe de zenuwen te kalmeren: "Speciaal als je kleinzoon de beste van de wereld kan worden"
Foto: © photonews

De dag van de waarheid is aangebroken voor Victor Campenaerts. Enorm spannend is het allemaal. Uiteraard ook voor zijn familie. Zijn grootmoeder Gilberte beleeft het allemaal van thuis uit. De zenuwen spelen haar immers toch wat parten. Voorts is er nog vanalles gepland op het thuisfront.

Zo is Bob Campenaerts, de neef van Victor, ook nog in eigen land. Hij is immers uitbater van de Mombassa, het supporterslokaal. Sporza en Studio Brussel gaan daar langs en brengen Linde Merckpoel mee. Als het café overbevolkt geraakt, kunnen de mensen ook nog altijd naar dienstencentrum Den Bleek in Borgerhout om de werelduurrecordpoging te volgen.

Het is al een heel gedoe geweest in aanloop naar het wereleduurrecord. Dat heeft ook de bomma van Victor gevoeld. "Ik ben een beetje opgedraaid door al die spanning", zegt ze in GvA. "Dat is toch iets speciaals, als je kleinzoon de beste van de wereld kan worden? Gino, Victors vader, heeft me gevraagd om mee te gaan naar Mexico. Maar dat zag ik niet meer zitten."

WESTMALLE OF MARTINI?

Om van de stress af te geraken, nuttigt Gilberte wellicht een Westmalle. Of een Martini of twee. "Nooit drie, want dat is erover." Voorts heeft ze nog één wens voor als Victor terugkeert uit Mexico. "Als hij terug is, moet hij zijn vriendin eens komen voorstellen. Ik heb haar nog niet ontmoet, maar het ziet er een sympathieke uit. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

13/10/2019 Gieten
17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern

Nieuwste reacties