Matthews en Andersen delen kopmanschap met jong supertalent in Brabantse Pijl
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Sunweb gaat met Matthews, Andersen en Hirschi als kopmannen naar Brabantse Pijl

Matthews en Andersen delen kopmanschap met jong supertalent in Brabantse Pijl
Foto: © photonews

In de Brabantse Pijl zal het onder meer uitkijken zijn naar de prestatie van Michael Matthews. Zijn ploeg wil zich vooral presenteren met een sterk blok. Ook Soren Kragh Andersen krijgt een beschermde status en ook op de jonge Marc Hirschi wordt volop gerekend.

"De Brabantse Pijl is vaak een aanvallende koers waarbij de renners op vele korte klimmetjes komen doorheen de dag", weet trainer Aike Visbeek. "Aangezien de koers moeilijke te controleren is, willen we meerdere renners in het beslissende gedeelte zitten. Met Soren Kragh Andersen, Michael Matthews en Marci Hirschi hebben we drie renners wie dit goed ligt."

HIRSCHI AL TIENDE IN E3

Ook van de jonge Hirschi verwacht Sunweb dus heel veel en dat is niet zomaar. De inmiddels 20-jarige Hirschi werd vorig jaar wereldkampioen bij de beloften. In zijn eerste profjaar was hij al goed voor een toptiennotering in de E3 BinckBank Classic.

De ploeg vaart er ook wel bij als het kan rekenen op meerdere sterke mannen. "Zo kunnen we verschillende kaarten uitspelen in de finale. Zoals we elk jaar zien, zal er goede samenwerking nodig zijn zodat onze jongens zo fris mogelijk aan de finale beginnen en klaar zijn voor de beslissende momenten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties