De Mombasa moest rekenen op goodwill van anderen om 'free beer'-belofte van Campenaerts in te lossen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Cafés uit de buurt stonden extra vaten af aan supporterslokaal Victor Campenaerts

De Mombasa moest rekenen op goodwill van anderen om 'free beer'-belofte van Campenaerts in te lossen
Foto: © photonews

Na het breken van het werelduurrecord, kreeg Victor Campenaerts de micro in handen om het in Mexico aanwezige publiek - en iedereen die op tv aan het kijken was - toe te spreken. Vervolgens beloofde hij in het Engels de hele avond gratis bier aan iedereen in de Mombasa, zijn supporterslokaal.

De Mombasa in Borgerhout was dus the place to be. Daar was immers ook zonder de belofte van Campenaerts al zoveel volk naar afgezakt, dat ze daar lichtjes in de probleem zaten. Uitbater Bob Campenaerts, de nonkel van Victor, lichtte het dinsdagavond al toe in het VRT Journaal.

LOTTO TRAKTEERT

"Dit is ne lastige. We hadden hier vooraf afspraken over gemaakt", wist Bob te vertellen. "We hebben ook gratis vaten, Lotto trakteert. Maar al onze vaten bier zijn op. Gelukkig komen we goed overeen met onze collega's en zijn we bij cafés in de buurt hier vaten gaan aftroggelen."

Het lijkt er dus op dat alles wel is goedgekomen. Lang leve de collegialiteit in Borgerhout dan maar. De fans van Victor Campenaerts hebben er ongetwijfeld een stevige nacht op zitten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2019 - 18/08/2019 BinckBank Tour
24/08/2019 - 15/09/2019 Vuelta

Nieuwste reacties