Fanny Lecluyse stelde geen zenuwen vast bij haar Victor: "Zo blij dat hij zijn droom heeft kunnen waarmaken"

Fanny Lecluyse stelde geen zenuwen vast bij haar Victor: "Zo blij dat hij zijn droom heeft kunnen waarmaken"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ze moeten nu nog dat tikkeltje extra gelukkig zijn, Victor Campenaerts en Fanny Lecluyse. Nu Victor eindelijk datgene behaald heeft waar hij al maanden naar streeft. Voor zijn vriendin, die alles volgde vanop haar stage in Spanje, was het een enorm spannende bedoening.

Want zo op je scherm van je smartphone of computer zitten staren: het kan ook stresserend zijn. "Hij was op schema, maar toch heb ik tot de laatste meters zenuwen gehad. Ik wilde echt niet dat er iets zou voorvallen. Ik ben dolgelukkig voor hem", zegt Lecluyse aan Het Nieuwsblad. "Er is niemand die het meer verdient."

Dat is iets wat niemand kan weerleggen na alle inspanningen van de voorbije maanden. "Hij heeft er werkelijk alles voor gedaan, net zoals het team dat achter hem staat. Ik ben zo blij dat hij zijn droom heeft kunnen waarmaken."

LIEDJES ZINGEN

Was er bij hem veel stress? "Voor hij vertrok naar de piste hebben we drie keer gebeld. Hij bleef er erg cool bij en we zongen zelfs liedjes. Daardoor voelde ik mijn eigen stress wat wegebben." En nu, wat zijn de plannen? "Vrijdag komt hij terug naar België, dan hebben we even qualitytime en komt er misschien wel een feestje met vrienden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties