De Plus nu al helemaal zeker van zijn plek bij hoger schakelend Jumbo-Visma: "Geschiedenis schrijven in Italië"

De Plus nu al helemaal zeker van zijn plek bij hoger schakelend Jumbo-Visma: "Geschiedenis schrijven in Italië"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Diegenen die gespecialiseerd zijn in het rondewerk, kunnen stilaan beginnen uit te kijken naar de eerste grote ronde van het jaar. We zijn dan wel nog drie weken verwijderd van de Giro, bij Jumbo-Visma zijn ze er al enorm fel mee bezig. Laurens De Plus dus ook.

De start van de Giro is voorzien voor 11 mei, maar Jumbo-Visma heeft nu al de acht renners bekendgemaakt die in Italië aan de start verschijnen: Primoz Roglic, Robert Gesink, Paul Martens, Koen Bouwman, Antwan Tolhoek, Jos van Emden, Tom Leezer en... Laurens De Plus.

Momenteel zijn al deze renners samen op hoogtestage in Sierra Nevada. De taak van De Plus is zeer duidelijk: Primoz Roglic helpen om de Giro te winnen. De Plus is er zeker van dat Jumbo-Visma al een signaal verstuurd heeft naar de concurrentie. "We denken dat we als ploeg hebben laten zien dat we bij de top behoren", zegt hij in een filmpje van de ploeg.

ALS FAVORIET NAAR ITALIË

"Dat ze ook wel hebben gezien dat wij niet zomaar naar de Giro gaan, maar wel met een plan. Dat iedereen zijn job heeft en zijn functie en dat ons uiteindelijke doel de Giro winnen met Primoz is", vervolgt De Plus. "Ik denk dat we als favoriet naar daar gaan. Iederen is zich ervan bewust dat we een stukje geschiedenis kunnen schrijven in Italië."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties