Lof van Lotto Soudal-ploegmaats na verpulveren werelduurrecord: "Niet verwacht dat hij het met zovéél voorsprong zou doen"
Redactie
| 2 reacties

Lotto Soudal-ploegmaats hebben heel veel respect voor Victor Campenaerts na werelduurrecord

Lof van Lotto Soudal-ploegmaats na verpulveren werelduurrecord: "Niet verwacht dat hij het met zovéél voorsprong zou doen"
Foto: © photonews

Voor en na de Brabantse Pijl werd er ook nog duchtig nagekaart over de glansprestatie van Victor Campenaerts in Mexico. De Antwerpenaar verpulverde het werelduurrecord, tot groot jolijt van zijn ploegmaats.

Ook zijn ploegmaats zaten vol spanning voor de buis toen Campenaerts om 18.00 uur een (succesvolle) aanval deed op het werelduurrecord van Bradley Wiggins. "Iedereen had er veel vertrouwen in dat het goed zou komen, maar we hadden niet verwacht dat hij het met zoveel voorsprong zou doen. Iedereen is super fier op hem", aldus Tim Wellens, de nummer drie in Overijse. 

Ook toptalent Bjorg Lambrecht, die als vijfde over de meet kwam in de Brabantse Pijl, was onder de indruk. "Als je zoiets doet, dan verdien je veel respect. Hij heeft er alles aan gedaan. Het was een fantastische prestatie", zei de Oost-Vlaming. 

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties