Naesen 'vloekt' nog eens omdat Van der Poel aan de start staat: "De groten mogen met een witte broek rijden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 10 reacties
Naesen 'vloekt' nog eens omdat Van der Poel aan de start staat: "De groten mogen met een witte broek rijden"
Foto: © photonews

De boodschap van Oliver Naesen van enkele dagen geleden op Twitter was duidelijk. "God help us all", toen hij besefte dat hij het zondag opnieuw tegen Mathieu van der Poel mocht opnemen. En ook voor de start van de Gold Race lachte de renner van AG2R-La Mondiale er nog eens mee.

"Doeme, hé", vloekte een lachende Naesen toen hij er attent op werd gemaakt dat Van der Poel aan de start staat in Maastricht. Voor Naesen is er dus geen twijfel mogelijk. "Voor mij is Mathieu de grote topfavoriet vandaag", aldus Naesen. "Dat hij zijn witte broek aan heeft? De groten mogen dat."

Zelf oogt de voormalige Belgische kampioen nog vrij fris na het Vlaamse voorjaar. "Er zit eigenlijk nog veel in de tank. Meer dan vorig jaar, toen ik vermoeid was", zegt Naesen. "Nu heb ik wel wat spijt dat de vakantie al geboekt is en dat ik Luik er niet bij neem. Volgend jaar misschien wel."

Kwiatkowski in 2015

"De meeste hellingen liggen mij hier wel, al is die Keutenberg wel heel lastig. Echt steil, maar meestal kom ik daarna nog eens terug. Zelf hoop ik op een scenario zoals bij Kwiatkowski in 2015: sprinten met 15 of 20 renners. Dat zou super zijn", aldus Naesen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties