Jan Bakelants krijgt belangrijke rol in Waalse Pijl

Jan Bakelants krijgt belangrijke rol in Waalse Pijl
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Een coureur als Jan Bakelants kunnen ze in elk team wel gebruiken, zeker voor de meer pittige wedstrijden. Bij Sunweb hopen ze dat onze landgenoot woensdag een specifieke functie kan vervullen in de Waalse Pijl. Kopman bij de ploeg is de Australiër Michael Matthews.

"De Waalse Pijl is een wedstrijd die vaak beslist wordt op dezelfde manier, met heel het peloton dat aan de voet van de Muur van Hoei komt. Vorig jaar zagen we Michael Matthews een indrukwekkende inspanning leveren om uiteindelijk vijfde te worden. We zullen ook dit jaar alles geven om hem te ondersteunen", kondigt trainer Aike Visbeek aan.

Jan Bakelants zal de wegkapitein zijn 

Aike Visbeek

"Als er een grote groep samen is aan de voet van de Muur van Hoei, zijn teamwork en toewijding essentieel om op het perfecte ogenblik in de juiste positie te zitten. Jan Bakelants zal de wegkapitein zijn", verduidelijkt Visbeek. "We beschikken ook nog over de ervaring van Nicholas Roche om het team naar een topresultaat te gidsen."

Naast Bakelants, Matthews en Roche komen ook nog Johannes Fröhlinger, Lennard Kämna, Florian Stork en onze landgenoot Louis Vervaeke aan de start van de Waalse Pijl voor Sunweb.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties