Marianne Vos kent de sleutel om op de Muur van Hoei te overleven
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Ans
| 4 reacties

Pijngrens verleggen cruciaal volgens Marianne Vos op Muur van Hoei

Marianne Vos kent de sleutel om op de Muur van Hoei te overleven
Foto: © photonews

Als vijfvoudig winnares van de Waalse Pijl heeft de wedstrijd nog weinig geheimen voor Marianne Vos. Haar laatste zege dateert wel al van 2013. Na haar derde plaats onlangs in de Amstel Gold Race is Vos toch weer een belangrijke kandidate in de vrouwenkoers.

Vos bevestigt dat ze straks waarschijnlijk niet echt verrast zal worden. "De Waalse Pijl is altijd een zware koers. Het is één van de oudste wedstrijden die op de wielerkalender staat. Ik hou er echt van. Ik ken de wedstrijd ook redelijk goed."

TERUGKEER VOOR VOS

Ze kan jacht maken op een zesde recordzege. Dat die er nog niet is gekomen, komt niet enkel door de sterke tegenstand. "Ik heb de laatste jaren wel niet aan alle edities deelgenomen. Ik ben blij dat ik nu weer van de partij ben en dat we met een sterk team weer kunnen strijden."

Vos is overigens niet de enige renster die CCC naar voren kan schuiven en daar kan de Nederlandse dan misschien ook weer van profiteren. "Ashleigh Moolman is duidelijk in goede vorm. We hopen onze troeven te kunnen uitspelen." En uiteraard de fameuze Muur van Hoei te bedwingen. "Je moet de pijn kunnen doorstaan en dan zien wat er gebeurt."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties