Maxime Monfort laat zijn licht schijnen over de waardeverhoudingen tussen de drie Lotto-kopmannen

Maxime Monfort laat zijn licht schijnen over de waardeverhoudingen tussen de drie Lotto-kopmannen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook Maxime Monfort was er deze voormiddag bij aan de start in Ans. Onze ervaren landgenoot zou wel eens een heel nuttige rol kunnen vervullen voor Lotto-Soudal. Op de laatste keer Muur van Hoei is het dan aan Wellens, Lambrecht of Vanendert om met die ene vlijmscherpe demarrage te komen.

Monfort ziet een triomf voor de Belgische loterijploeg best wel zitten. "Er wacht ons een heel mooie kans. Als het een open koers is, biedt dat voor ons ook kansen. We moeten goed zijn, alert rijden en de goede beslissingen nemen."

We weten zelf nog niet wie onze sterkste man gaat zijn 

De man in vorm bij Lotto de laatste weken was Bjorg Lambrecht. Al is het niet zo dat de youngster plots alle druk op zijn schouders krijgt. "We weten zelf nog niet wie straks onze sterkste man gaat zijn. Bjorg Lambrecht was de voorbije weken supergoed, maar kent zijn eigen capaciteiten op de Muur van Hoei nog niet."

Lotto hoopt dus ook nog op onder meer op een heropstanding van Wellens, na diens offday in de Amstel Gold Race. "Tim Wellens is hier altijd goed, maar was vorige zondag iets minder goed. Met ook nog Jelle Vanendert erbij hebben we drie pionnen die er staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties