Adrie van der Poel: "Transfer naar Deceuninck-Quick.Step nog niet aan de orde, maar zeg nooit nooit"

Redactie
| 28 reacties
Adrie van der Poel: "Transfer naar Deceuninck-Quick.Step nog niet aan de orde, maar zeg nooit nooit"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is vanzelfsprekend dat Mathieu van der Poel de interesse van heel wat (grote) WorldTour-ploegen heeft opgewerkt na zijn fantastische voorjaar. Een transfer is echter nog niet aan de orde, ook niet naar Deceuninck-Quick.Step.

Van der Poel heeft zelf al heel wat telefoontjes gekregen, maar de Nederlander ligt tot eind 2023 vast bij zijn ploeg Corendon-Circus. Ook vader Adrie lijkt er op aan te sturen dat zoon Mathieu zijn werkgever trouw blijft. "Het is uniek wat hij de voorbije weken gepresteerd heeft", aldus Adrie in een Facebook live voor Extra Time Koers.

"De doelen die we vooropgesteld hadden, werden ruimschoots overtroffen. Al zijn er nog genoeg dromen."

Toekomst

Maar wat met de toekomst? Zal Corendon-Circus mee kunnen groeien met het fenomenale talent Van der Poel? Uiteraard zijn er heel wat geruchten door zijn prestaties van de afgelopen weken. "We zitten al van 2010 bij deze ploeg en de contacten lopen prima. Bijna perfect zelfs. Mathieu kan zijn ding doen en het materiaal is in orde. Ook op financieel vlak zijn we er altijd uitgekomen."

Van der Poel werd ook al enkele keren aan Deceuninck-Quick.Step gelinkt. "Maar een transfer is nog niet aan de orde. Maar zeg nooit nooit, natuurlijk", aldus vader Van der Poel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties