Ook Annemiek van Vleuten maakt haar opwachting in populaire wedstrijd

Ook Annemiek van Vleuten maakt haar opwachting in populaire wedstrijd
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook na de klassiekers ligt er nog heel wat moois op ons te wachten. Eén van de wedstrijden met tal van grote namen aan de start is zeker de Ronde van Yorkshire. Bij de mannen tekenen Van Avermaet, Froome en Kittel present. Annemiek van Vleuten gaat dan weer deelnemen bij de dames.

"Ik kijk ernaar uit om in Yorkshire te rijden. Het publiek in VK is altijd geweldig. Ik verwacht dit ook in deze koers. Het WK wordt ook gehouden in hetzelfde land in september. Het zal goed zijn om op dezelfde wegen te rijden in de rit van vrijdag", zit Annemiek van Vleuten ook al met haar gedachten bij de regenboogtrui.

Eerst liggen er voor haar wel mogelijkheden in de Ronde van Yorkshire. Van Vleuten heeft deze al goed bestudeerd. "Ik heb de details van de koers bekeken en ik denk dat de tweede rit me echt ligt", zegt de Nederlandse renster. "Ik kijk ernaar uit, het ziet er lastig uit."

PROFITEREN VAN MEDIA-AANDACHT

De Ronde van Yorkshire is één van de wedstrijden die het promoten van dameswielrennen voorop stelt. "Het is mooi dat we kunnen profiteren van de media-aandacht. Ik vind het echt leuk dat ze voor ons een rittenkoers organiseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties