Sportdirecteur Deceuninck-Quick.Step vindt dat Remco Evenepoel al indruk heeft gemaakt

Sportdirecteur Deceuninck-Quick.Step vindt dat Remco Evenepoel al indruk heeft gemaakt
Foto: © photonews

Bij Deceuninck-Quick.Step zijn ze heel blij hoe Remco Evenepoel het er vanaf heeft gebracht in zijn eerste maanden als profrenner. Alles wat hij doet in zijn eerste jaar, is eigenlijk bonus. Evenepoel is geselecteerd om volgende week deel te nemen aan de Ronde van Romandië.

Sportdirecteur Davide Bramati blikt alvast vooruit op de Zwitserse rittenkoers. "De koers van volgende week wordt zwaar, met tijdritten en veel zware beklimmingen die het algemeen klassement vorm zullen geven. Op papier kunnen er misschien twee etappes eindigen op een massasprint. Als dat het geval is, is Elia Viviani onze man."

Dat is uiteraard geen verrassing. Voorts is het uitkijken wat de andere getalenteerde renners uit de ploeg kunnen brengen. "We hebben ook twee youngsters in onze ploeg, Remco Evenepoel en James Knoxx, die al indruk hebben gemaakt door in de top tien te eindigen in de stand in WorldTour-wedstrijden."

GEEN SPRAKE VAN ENIGE DRUK

Zij kunnen opnieuw vrank en vrij hun kans gaan, indien ze zich goed genoeg voelen. "We kijken er naar uit om hen terug in actie te zien, zonder hen enige druk op te leggen. Ze kunnen het gewoon dag per dag bekijken en zien hoe het gaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties