Geen Bjorg Lambrecht maar wél deze zeven namen van Lotto Soudal in Eschborn-Frankfurt

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Geen Bjorg Lambrecht maar wél deze zeven namen van Lotto Soudal in Eschborn-Frankfurt
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het klassieke voorjaar zit er helemaal op, maar toch staat er woensdag 1 mei met Eschborn-Frankfurt nog een mooie Duitse semi-klassieker op de agenda. Lotto Soudal start er zonder uitgesproken kopman.

De afgelopen vijf jaar ging Alexander Kristoff telkens met de zege aan de haal. "Het is dikwijls een zeer vreemde wedstrijd", zegt ploegleider Bart Leysen. "Gezien het goede weer, vermoed ik dat er in de finale nog een groot aantal renners kan terugkeren. Misschien zal er dus toch gesprint worden door een omvangrijke groep. De winnaar zal wel een sterke sprinter zijn, die ook een klassiek parcours aankan."

Geen Lambrecht

Normaal gezien was de jonge Bjorg Lambrecht de kopman van dienst. "Het is voor ons erg spijtig dat Bjorg niet kan deelnemen door ziekte. Hij was in theorie onze kopman. Ons doel blijft echter om een goed resultaat te behalen. Volgens mij kan Tomasz Marczyński een mooie prestatie leveren. Ik verwacht dat hij kan overleven in een selectief groepje."

"Voor Adam Hansen is het de eerste wedstrijd na zijn val in de Ronde van het Baskenland. Hij bereidt zich voor op de Giro. Dat geldt ook voor Roger Kluge, die als Duitser ook in de finale aanwezig zou moeten zijn. Ik zag hem elke dag beter worden tijdens de Ronde van Turkije. Lawrence Naesen, Rémy Mertz en Frederik Frison pikken de draad terug op na de Vlaamse klassiekers."

De selectie van Lotto Soudal voor Eschborn - Frankfurt: Frederik Frison, Adam Hansen, Roger Kluge, Tomasz Marczyński, Rémy Mertz, Lawrence Naesen en Enzo Wouters

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties