🎥 Rechterhand van Cavendish komt in Yorkshire vaderschap vieren: "Ik kan gemakkelijker slapen in de koers dan thuis"

🎥 Rechterhand van Cavendish komt in Yorkshire vaderschap vieren: "Ik kan gemakkelijker slapen in de koers dan thuis"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

In de Ronde van Yorkshire zijn ze toe aan de derde etappe en de ene renner is al gelukkiger om er te zijn dan de andere. Mark Renshaw zal je alvast niet horen klagen. De Australiër is net voor de derde keer vader geworden. In Yorkshire meerijden komt zijn slaapduur ten goede.

Renshaw kan er wel mee lachen, maar het is uiteraard ook gewoon waar. "Ik kan zeker gemakkelijker slapen nu ik in de koers zit dan thuis. We hebben een geweldige paar dagen gehad thuis met onze nieuwe dochter", laat de lead-out van Mark Cavendish weten.

MOEDER EN DOCHTER STELLEN HET WEL

Daardoor mocht de Ronde van Yorkshire een gelukkige Renshaw ontvangen. Met zijn dochter gaat het alvast prima. "Ze past zich goed aan, het gaat ook heel goed met de mama. Iedereen is gezond. Ik ben blij dat ik hier kan koersen, maar ik kijk er al naar uit om weer naar huis te gaan en hen opnieuw te zien."

Voorlopig de focus dus maar op de koers: de derde etappe kan immers wel wat in beweging brengen. "Het zijn winderige omstandigheden. Het parcours is veel zwaarder dan de eerste twee dagen. Er zitten een paar korte, steile hellingen in. Het gaat interessant worden", voorspelt de renner van Dimension Data.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties