Slechts één Belg: Deceuninck-Quick.Step heeft acht namen voor de Giro op papier
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Deceuninck-Quick.Step trekt met sprinter Elia Viviani en Bob Jungels naar de Giro

Slechts één Belg: Deceuninck-Quick.Step heeft acht namen voor de Giro op papier
Foto: © photonews

Deceuninck-Quick.Step heeft als één van de laatste teams de selectie voor de 102e Ronde van Italië vrijgegeven. De ploeg van Patrick Lefevere rekent in de sprintetappes vooral op Elia Viviani en schuift Bob Jungels als klassementsman naar voor.

Viviani en Jungels worden de twee leiders van de ploeg. "Elia krijgt een sterke en ervaren sprinttrein mee en hij zal proberen om enkele ritten te winnen in eigen land", zegt ploegleider Davide Bramati. "Bob gaat dan weer voor het algemene klassement en heeft het voordeel dat er drie etappes tegen de klok zijn."

Met de jonge Mikkel Honoré en de Brit James Knox neemt de ploeg van Patrick Lefevere ook twee debutanten in een grote ronde mee.

Pieter Serry is de enige Belg in de achtkoppige selectie van Deceuninck-Quick.Step. Verder gaan ook de Italianen Eros Capecchi en Fabio Sabatini mee, net als de Fransman Florian Sénéchal. 

De selectie van Deceuninck-Quick.Step voor de Giro: Eros Capecchi, Mikkel Honoré, Bob Jungels, James Knox, Fabio Sabatini, Florian Sénéchal, Pieter Serry en Elia Viviani 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/07/2019 - 28/07/2019 Tour de France
03/08/2019 Clasica San Sebastian
12/08/2019 - 18/08/2019 BinckBank Tour

Nieuwste reacties