Interesse voor Europese kampioen Victor Campenaerts: "65% kans dat ik bij Lotto Soudal blijf"

Redactie
| 0 reacties
Interesse voor Europese kampioen Victor Campenaerts: "65% kans dat ik bij Lotto Soudal blijf"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Victor Campenaerts is op dit moment aan de slag in de Ronde van Italië. Maar drie dagen voor de start van de Giro had de Lotto Soudal-renner ook al een gesprek met grote baas John Lelangue over zijn aflopende contract bij de ploeg.

Campenaerts zijn contract loopt eind 2019 af bij Lotto Soudal. De werelduurrecordhouder heeft zelf wel geen manager meer en behartigt tegenwoordig zijn eigen belangen. Woensdag was het alvast tijd voor een eerste gesprek met algemeen manager John Lelangue van Lotto Soudal.

Blijft hij of blijft hij niet? "Er is 65 procent kans dat ik bij Lotto-Soudal blijf", geeft Campenaerts toe in Het Nieuwsblad. "Het is de meest voor de hand liggende keuze. Er is geen enkele ploeg waar ik dezelfde faciliteiten en vrijheid krijg, maar ik heb geen oogkleppen op."

"Er zijn andere ploegen geïnteresseerd in mij en dan wil ik daarmee praten. Welke? Het zijn ploegen waar ik op eenzelfde manier zou kunnen werken en focussen naar de tijdrit op de Spelen in Tokio", besluit de Europese kampioen tijdrijden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties