Patrick Lefevere niet voor het plezier van Bologna naar Californië: "Ik wil het een en ander finetunen"
Redactie
| 6 reacties

Patrick Lefevere onderhandelt niet alleen met toppers uit eigen ploeg maar ook met Specialized

Patrick Lefevere niet voor het plezier van Bologna naar Californië: "Ik wil het een en ander finetunen"
Foto: © photonews

Drukke dagen voor Patrick Lefevere. Na amper twee dagen in de Giro vloog de teammanager van Deceuninck-Quick.Step alweer door naar de Ronde van Californië. Daar staan onder meer gesprekken met fietssponsor Specialized gepland.

Het bezoekje aan de Giro was van korte duur voo Patrick Lefevere. Na Italië ging het richting de VS voor de Ronde van Californië. Daar zal hij onder meer praten met Mike Sinyard, de CEO van fietssponsor Specialized. 

"Ik wil er het een en ander fine­tunen", aldus Lefevere in HNB. "Ik zag onlangs dat BORA-hansgrohe het aflopende contract met Specialized verlengde. Ik ben benieuwd wat ze te zeggen hebben. Ik zal moeten maken dat ik uitgerust ben."

Einde contract

In Bologna ontving Lefevere bovendien enkele makelaars van renners. Niet abnormaal, want met Alaphilippe, Viviani, Stybar, Gilbert en Mas zijn er vijf grote namen die op het einde van dit seizoen einde contract zijn. 

"Ik ben on speaking terms. Ik vervul de functie van formateur en ben bezig aan mijn eerste informatieronde", zegt Lefevere daarover. "We zijn nog maar drie maanden ver in het seizoen. Als je in een driesterrenrestaurant zit, komen ze na het eerste gerecht toch ook niet vragen of het hele menu goed was?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties