Teammanager van Greg Van Avermaet niet ontevreden: "Maar het is moeilijk met slechts één kogel"
Redactie
| 3 reacties

Teammanager Jim Ochowicz niet helemaal ontevreden over het voorjaar van CCC

Teammanager van Greg Van Avermaet niet ontevreden: "Maar het is moeilijk met slechts één kogel"
Foto: © photonews

Het voorjaar van CCC draaide uit op een teleurstelling. Greg Van Avermaet kon de hoofdvogel niet afschieten en zijn ploegmaats lieten de kopman van de Poolse formatie maar al te vaak geïsoleerd achter. Teammanager Jim Ochowicz verwacht beterschap in 2020.

"Andere ploegen hadden meer ammunitie dan wij om de strijd aan te gaan", vertelt Ochowicz in gesprek met Cyclingnews. "Slechts één kogel hebben in de klassiekers is moeilijk. Dat kan je ook bij andere ploegen zien. Het plan is om meer te bouwen richting 2020 en de druk op de schouders van Greg Van Avermaet te verlichten."

CCC won dit seizoen al vier keer. Bevin kroonde zich tot Nieuw-Zeelands kampioen tijdrijden en won een rit in de Tour Down Under, Van Avermaet himself won dan weer ritten in de Ronde van Valencia en de Ronde van Yorkshire. "Maar ik denk dat we nog beter kunnen", aldus Ochowicz. "We zijn dus niet 100% tevreden met die prestatie, maar daar ook niet ver van af."

Tevreden

Bovendien is de Amerikaan toch ook best tevreden van het klassieke luik. "Het klassieke voorjaar verliep vrij goed. We haalden twee keer het podium met Greg en zaten altijd in het gevecht. Het was gewoon niet genoeg om te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties