Pauwels Sauzen-Bingoal wil de top van de veldritwereld bestormen
Redactie
| 11 reacties

Jurgen Mettepenningen mikt met Pauwels Sauzen-Bingoal op lange termijn

Pauwels Sauzen-Bingoal wil de top van de veldritwereld bestormen
Foto: © photonews

Eind februari was Jurgen Mettepenningen nog in Oostmalle om het wielerpensioen van Kevin Pauwels te vieren. Maandag stelde Mettepenningen in Waasmunster het nieuwe Pauwels Sauzen-Bingoal voor, een samenvloeiing van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice en Marlux-Bingoal.

De ambitie is groot bij de nieuw samengestelde ploeg. Tegelijkertijd zal wel de tijd genomen worden om die waar te maken. "Wij koppelen een langetermijnvisie aan een groter budget, wat van Pauwels Sauzen-Bingoal het enige team in veldritland maakt dat echt ver vooruit kan kijken", zegt Mettepenningen in een persbericht van Belga.

TWEE KOPMANNEN VOOR PODIUMPLAATSEN

Ook komend seizoen wil de ploeg al mooie dingen laten zien. "Voortaan hebben we met Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout twee absolute kopmannen mee zullen strijden voor de podiumplaatsen." In de breedte is het team alvast goed bezet, want door de samenvloeiing van twee ploegen staan er heel wat renners en rensters op de loonlijst.

Bij de mannen zijn dat Adams, Iserbyt, Peeters, Soete, de broers Vanthourenhout en de broers Sweeck. Bij de vrouwen Betsema, Kaptheijns (vanaf 1/9), Sels, Verdonschot en Verschueren. Het team beschikt ook over negen beloften en tenslotte is er ook nog wegrenner Angelo De Clercq.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties