Campenaerts laat hoofd niet op hol brengen door mooie woorden van Brailsford
Redactie
| 0 reacties

Victor Campenaerts neigt naar contractverlenging bij Lotto-Soudal

Campenaerts laat hoofd niet op hol brengen door mooie woorden van Brailsford
Foto: © photonews

Aangezien het vorige werelduurrecord op naam van Bradley Wiggins stond, is het logisch dat het record van Victor Campenaerts over Het Kanaal niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Met name Dave Brailsford, de sterke man van Team Ineos, is gecharmeerd door de tijdritspecialist.

Brailsford heeft laten doorschemeren onder de indruk te zijn van de tijdritten van Campenaerts en een boontje te hebben voor de Belgische renner. Die laatste zinspeelt echter vooral op een verlengde overeenkomst bij zijn huidige ploeg. "Bij Lotto-Soudal kreeg ik alle mogelijkheden om mij voor te bereiden op het werelduurrecord", zegt Campenaerts aan Het Nieuwsblad.

DANKBARE CAMPENAERTS

Langer bij de ploeg blijven, zou een manier zijn om iets terug te geven. Het betekende echt wel iets voor Campenaerts dat Lotto hem zo gesteund heeft. "Ik ben hen daar ook dankbaar en erkentelijk voor. Bij andere WorldTour-ploegen zou het misschien minder gemakkelijk zijn om die voorwaarden en vrijheid te krijgen."

BRAILSFORD LAAT NIET IN KAARTEN KIJKEN

Toont Brailsford nu concrete belangstelling voor Campenaerts of niet? "Ik houd mijn kaarten met transferplannen liever dicht tegen mijn borst gedrukt dan ik ze deel met de media. Gesprekken met renners waarin ik geïnteresseerd ben, zijn privé."

Maar de Brit weet natuurlijk wel wat de mogelijkheden zijn op de markt. "Het klopt dat we een tijdje geen Belgische renner meer hebben gehad. Eigenlijk vreemd, want er zijn een paar echt goeie Belgische renners. Sommigen van hen zijn ook vrij na dit seizoen. Dus waarom niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties