Zorgen omtrent Sean De Bie blijven: beslissing over al dan niet operatie wel genomen
Redactie
| 1 reacties

Sean De Bie nog steeds op intensieve zorgen

Zorgen omtrent Sean De Bie blijven: beslissing over al dan niet operatie wel genomen
Foto: © photonews

Het is hopen dat het weer helemaal goedkomt met Sean De Bie na zijn zwaar trainingsongeval, maar de averij is groot. De renner van Roompot-Charles ligt nog altijd op intensieve zorgen. Een operatie zal niet uitgevoerd worden. Binnenkort zal De Bie naar België overgebracht worden.

Op de eerste dag van een tiendaagse stage in Italië werd De Bie frontaal aangereden door een personenwagen. Waarop hij naar het ziekenhuis van Brescia werd afgevoerd. Het eerste verdict was niet min: een aantal gebroken ribben, barsten in het borstbeen en in de ruggenwervel en ook de long was geraakt.

EXTRA BREUKJE

Omwille van dat laatste aspect zal er een drainage worden uitgevoerd om overtollig bloed in de longstreek af te voeren. Ook is er ondertussen nog een extra breukje in zijn bekken vastgesteld. Wel is er besloten om niet te opereren. Desalniettemin ligt de 27-jarige renner nog altijd op intensieve zorgen.

Het is dus afwachten hoe de volgende dagen zullen verlopen. De bedoeling is wel dat hij zo gauw mogelijk in eigen land verder kan herstellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties