Hattrick voor Jumbo-Visma is een feit: "Bevestiging dat we op goede weg zitten richting Tour"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Perfecte lead-out volgens Dylan Groenewegen na hattrick in Vierdagse van Duinkerke

Hattrick voor Jumbo-Visma is een feit: "Bevestiging dat we op goede weg zitten richting Tour"
Foto: © photonews

Dylan Groenewegen heeft zijn hattrick beet in de Vierdaagse van Duinkerke. Dankzij die derde ritzege op zij is de Nederlander van Jumbo-Visma nog wat steviger leider in het algemene klassement.

Ploegmaats Tony Martin, Amund Grohndal Jansen en Mike Teunissen loodsten de Amsterdammer op weergaloze wijze naar zijn achtste seizoenszege. "Vandaag ging de lead-out perfect", vertelde Groenewegen. "De ploeg heeft goed werk geleverd en hield de hele dag de controle. We namen het initiatief in de laatste anderhalve kilometer."

"De kasseien waren nog wel gevaarlijk en het was nog wel lastig met al die bochten. Amund en Mike trokken de sprint perfect aan, waarna ik hem doortrok. Het was een lange lead-out, maar ik ben blij dat ik het werk van de ploeg heb kunnen afronden."

Voor Groenewegen staat alles in het teken op zijn voorbereiding voor de Ronde van Frankrijk. "Het was een mooie sprint. Ik voelde dat het goed zat. Het is een mooie bevestiging dat we op de goede weg zijn richting de Tour", besluit de spurtbom. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties