Ook ploegleiding Lotto-Soudal helemaal in de wolken: "Altijd vertrouwen houden in kopman" en "Genieten en vieren"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Marc Sergeant en John Lelangue in hun nopjes met ritzege Caleb Ewan

Ook ploegleiding Lotto-Soudal helemaal in de wolken: "Altijd vertrouwen houden in kopman" en "Genieten en vieren"
Foto: © photonews

Het is niet enkel bij Caleb Ewan of bij zijn ploegmaats dat de ritzege in de Ronde van Italië deugd doet. Ook bij zijn die verantwoordelijk zijn om het maximum uit de renners te halen. Marc Sergeant en John Lelangue maken dan ook met plezier hun felicitaties over aan de manschappen uit de Giro.

Voor Marc Sergeant was het van groot belang dat Lotto niet aan Ewan is gaan twijfelen nadat het eerder enkele keren net niet lukte. "Felicitaties aan Caleb Ewan. Na dagen van geweldig teamwork is de overwinning een feit. Ruimschoots verdiend. Je moet altijd het vertrouwen behouden in de kopman", besluit Sergeant.

Ook John Lelangue is opgetogen over het succes. "Het is een welverdiende overwinning voor Caleb Ewan in de Ronde van Italië. Na al het geweldige werk van al de Lotto-boys, is het leuk om deze zege beet te hebben", laat de general manager weten.

Lelangue kijkt al uit naar nog meer ritzeges. "Er komen in de volgende dagen nog enkele kansen voor het team. Maar eerst hiervan genieten en vieren!"

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2019 - 18/08/2019 BinckBank Tour
24/08/2019 - 15/09/2019 Vuelta

Nieuwste reacties