Patrick Lefevere deelt felicitaties uit
Redactie
| 2 reacties

Lefevere feliciteert Asgreen met prestatie op Mt. Baldy

Patrick Lefevere deelt felicitaties uit
Foto: © photonews

Patrick Lefevere moet ook dit jaar weer een fier man zijn bij het aanschouwen van wat zijn renners allemaal presteren. In de Ronde van Californië is het vooral Kasper Asgreen die zich in de kijker rijdt. De Deen eindigt waarschijnlijk op het podium nadat hij goed stand hield op Mt. Baldy.

Asgreen won eerder al een etappe in de Ronde van Californië. In de koninginnenrit werden er geen grootse verwezenlijkingen van hem verwacht, maar daar dacht Asgreen anders over. Hij verbaasde vriend en vijand met zijn klimcapaciteiten, eindigde zesde in de daguitslag en moest slechts 22 seconden toegeven op ritwinnaar Pogacar.

PODIUMPLEK VOOR HET GRIJPEN

Dei laatste is ook de leider in het algemeen klassement, maar Asgreen staat met nog een vlakke etappe voor de boeg knap derde op twintig seconden. Straf. Dat is ook het oordeel van Patrick Lefevere, die eraan hield om zijn pupil via de sociale media nog een compliment te geven.

"Met zijn 1 meter 92 en 75 kilogram was Kasper Asgreen van Deceuninck-Quick.Step veruit de zwaarste renner bergop bij de favorieten. Gefeliciteerd man", richtte Lefevere zich rechtstreeks tot zijn renner.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/04/2020 Dwars door Vlaanderen
05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix

Nieuwste reacties