Primoz Roglic ziet zichzelf als grootste tegenstander in tweede Giro-tijdrit
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Roglic denkt dat hij vooral tegen zichzelf rijdt

Primoz Roglic ziet zichzelf als grootste tegenstander in tweede Giro-tijdrit
Foto: © photonews

Primoz Roglic voelt zich kiplekker in zijn jacht op een eerste eindzege in een grote ronde. Zeker nu hij het roze even kwijt is en niet alle verantwoordelijkheid op de schouders van zijn ploeg komt. Er is overigens nog meer goed nieuws voor Roglic, want er komt weer een tijdrit aan.

De vorige rit tegen de chrono werd door Roglic met veel overmacht gewonnen. Dat is ondertussen alweer een week geleden, maar toch is de Sloveen in de tijdrit naar San Marino dé te kloppen man. "Het gaat een belangrijke dag worden voor het algemeen klassement. Ik ga alles geven en dan zien we wel waar hij uitkomt", zegt de kopman van Jumbo-Visma op de site van zijn ploeg.

In elk geval is er niemand waar hij bang van moet hebben. Dat ziet Roglic zelf ook zo? "Mijn grootste opponent? Ik rijd op mijn eentje, dus ik ben zelf mijn grootste tegenstander." In elk geval is er in de achtste etappe nog wat vertrouwen opgedaan. "Het was een geweldige dag voor ons. Het team deed een perfecte job. Ik kijk uit naar de tijdrit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/02/2020 - 23/02/2020 Ruta del Sol
22/02/2020 Leuven
23/02/2020 Sluitingsprijs
26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad

Nieuwste reacties