België goed vertegenwoordigd op Hammer Series: Remco Evenepoel komt er tal van landgenoten tegen
Redactie
| 1 reacties

Remco Evenepoel één van de Belgen op de Hammer Series

België goed vertegenwoordigd op Hammer Series: Remco Evenepoel komt er tal van landgenoten tegen
Foto: © photonews

De organisatie van het eerste weekend van de Hammer Series, dat doorgaat van 24 tot 26 mei doorgaat in het Noorse Stavanger, is met mondjesmaat de selecties van de verschillende ploegen aan het bekendmaken. Landgenoten genoeg die er naartoe trekken. Onder hen ook Remco Evenepoel.

De Hammer Series is één van de wedstrijden die in het eerste jaar als neoprof meteen op zijn kalender staan. Evenepoel zal bij Deceuninck-Quick.Step vergezeld worden door landgenoten Yves Lampaert en Tim Declercq. Andere geselecteerde teamgenoten zijn Davide Martinelli, Petr Vakoc en Alvaro Hodeg.

UITKIJKEN NAAR PAUWELS IN KLIMKOERS

Jumbo-Visma brengt één Belgische renner aan de start in Noorwegen, namelijk werkmier Maarten Wynants. Van Wout van Aert is er dus geen sprake. CCC doet het met drie renners nog beter qua Belgische inbreng. Zowel Serge Pauwels, Nathan Van Hooydonck als Guillaume Van Keirsbulck gaan meedoen aan de Hammer Series. Pauwels zal ongetwijfeld een belangrijke pion worden in de klimkoers.

Eerder geraakte ook al de voltallige selectie van Lotto-Soudal bekend. Die bestaat onder andere uit zes Belgen en zal aangevoerd worden door Tim Wellens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties