Eindwinnaar Teunissen eindigt zowaar eens voor Groenewegen in de sprint en legt uit hoe het komt
Redactie
| 0 reacties

Mike Teunissen verklaart uitslag in slotrit Vierdaagse van Duinkerke

Eindwinnaar Teunissen eindigt zowaar eens voor Groenewegen in de sprint en legt uit hoe het komt
Foto: © photonews

Wat een feest is de Vierdaagse van Duinkerke geworden voor Jumbo-Visma. Vooral dan natuurlijk voor Mike Teunissen, die de eindwinnaar werd en ook nog als eerste over de streep kwam in de laatste etappe. Al stond dat laatste zeker niet in het oorspronkelijke plan.

Ondanks dat ze de eindwinst eigenlijk al zo goed als binnen hadden, waren ze bij Jumbo-Visma er tuk op om ook in die laatste rit nog de overwinning mee te pikken. "Het was een lastige dag en we hebben hard moeten rijden om de kopgroep terug te halen", getuigt Mike Teunissen.

Het zal één van de weinige keren zijn dat Teunissen in een massasprint zijn ploegmaat Groenewegen voor bleef. "De jongens hebben mij en Dylan Groenewegen perfect afgezet, waarna ik de sprint zou aantrekken voor Dylan. Toen ik omkeek, zag ik een gat en ben ik maar door gesprint."

LEKKE BAND VOOR GROENEWEGEN

Er moest dan wel wat aan de plannen gewijzigd worden, Teunissen was er uiteraard niet kwaad om. "Het was niet de bedoeling om de sprint op deze manier uit te voeren, maar door een lekke band van Dylan pakte het zo uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties