Tom Steels blikt vooruit naar aanpak van Deceuninck-Quick.Step in Hammer Series
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Steels heeft vertrouwen in goed resultaat in Hammer Series

Tom Steels blikt vooruit naar aanpak van Deceuninck-Quick.Step in Hammer Series
Foto: © photonews

Vorig jaar toonden de mannen van The Wolfpack zich de beste ploeg in het tweede weekend van de Hammer Series in Limburg. Misschien kunnen ze nu al toeslaan in het eerste weekend in Stavanger. Sportdirecteur Tom Steels heeft alvast vertrouwen in een goede afloop.

Eerder geraakte al een voorselectie bekend van zeven renners die eventueel voor Deceuninck-Quick.Step naar Noorwegen konden trekken. Inmiddels zijn de vijf coureurs aangeduid die dat ook effectief zullen doen. Remco Evenepoel is de meest opvallende naam. Hij krijgt het gezelschap van Alvaro Hodeg, Yves Lampaert, Davide Martinelli en Petr Vakoc.

MET HODEG EN MARTINELLI NAAR DE SPRINT

Tom Steels stippelt ondertussen al de strategie van het team uit. "De eerste twee dagen zullen heel belangrijk zijn om in een goede positie te zitten bij de achtervolging", zegt Steels op de site van Deceuninck-Quick.Step. "In de klimkoers kunnen we verschillende kaarten trekken, vooraleer we 24 uur later voor de punten gaan met Alvore en Davide."

Uiteindelijk komt het dan aan op de ploegentijdrit. "Het zal niet gemakkelijk zijn, vooral omdat we met slechts vijf renners mogen koersen. Maar we hebben er vertrouwen in dat we een mooi resultaat kunnen behalen aan het einde van het weekend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties