🎥 Remco Evenepoel beleeft moeilijk momentje op podium na zege van zijn team in sprintkoers
Redactie
| 8 reacties

Evenepoel heeft moeite met champagnefles tijdens podiumceremonie

🎥 Remco Evenepoel beleeft moeilijk momentje op podium na zege van zijn team in sprintkoers
Foto: © photonews

In de totaalstand staat Jumbo-Visma dan wel nog altijd aan de leiding, maar Deceuninck-Quick.Step was de beste ploeg in de sprintkoers van de Hammer Series. Het had dat onder meer te danken aan een sterke Remco Evenepoel. Die had het haast lastiger op het podium dan tijdens de koers.

Veel van zijn ploegmaats zijn het uiteraard al gewoon om deel te nemen aan zo'n podiumceremonie gezien de vele overwinningen die Deceuninck-Quick.Step doorheen het jaar boekt. Het ging Petr Vakoc, Yves Lampaert, Davide Martinelli en Alvaro Hodeg dan ook goed af in Noorwegen.

Bij Remco Evenepoel ging het een stukje minder vlot. Terwijl zijn teamgenoten al volop de overwinning aan het vieren waren met champagne, had de youngster meer moeite om zijn fles open te krijgen. Hij zal er binnen de ploeg ongetwijfeld hier en daar nog eens aan herinnerd worden. Het kan de sfeer alleen maar bevorderen.

AFSLUITENDE PLOEGENTIJDRIT

Evenepoel, Lampaert & co zijn in de afsluitende ploegentijdrit uiteraard opnieuw aan zet. Deceuninck-Quick.Step staat na twee van de drie wedstrijden in Stavanger vierde op 1'23" van Jumbo-Visma. Lotto-Soudal is vijfde en moet 1'46" zien goed te maken op de Nederlandse formatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties